TRÄDGÅRD!

scan0012

I årets Trädgårdskatalog från Blomsterlandet inspirerar jag till odling på liten yta!

scan0013

Det kanske verkar som en utmaning att få ”stor växtkraft” på liten yta men kan man bara knepen så inser man snart att det snarare kan vara en fördel. Du har dina växter nära och kan känna dofter och skörda sallad samtidigt som du sitter vid bordet och äter. En trappa blir som en blomstrande scen där växterna kan bytas ut och på så vis ändras trappans utseende och känsla efter säsongen.

scan0015

Att odla på höjden är som alltid effektivt om man har en liten yta. Och att odla kryddorna i krukor placerade på varandra blir både dekorativt och praktiskt! Eller varför inte skippa krukan och odla direkt i påsen, som tomatplantan på bilden.

scan0017

I din närmaste Blomsterlandetbutik finner du katalogen som även är fylld med många andra läsvärda och trevliga reportage. Dessutom är den såklart fylld med massa information om växter! Ladda ner och läs den här.

En reaktion på “TRÄDGÅRD!

Kommentera