Flora manufaktur

FullSizeRender

Det är många som undrar över mina arbetskläder och vilket märke är. Flora Manufaktur! Kläddesigner Helena har verkligen träffat mitt i prick. Hon har skapat både snygga, bekväma och praktiska plagg. 

FullSizeRender - kopia

Här har jag på mig den senaste modellen, jeansoverallen! Först tänkte jag att ”Nämen den kommer aldrig sitta snyggt, kommer se ut som Mumintrollet…” Men Helena övertygade mig och jädrans så välklädd jag kände mig. Oavsett om man är lång, kort, smal eller kraftig så passar overallen utmärkt!

FullSizeRender - kopia (4)

Men ni få skynda att beställa, den finns nämligen i begränsad upplaga. På bilden har jag på mig storlek small.

FullSizeRender - kopia (3)

Titta gärna in på Flora manufakturs hemsida där kan du beställa overallen och alla andra plagg som finns i sortimentet.

Kommentera