Konstkurser i höst!

IMG_4207

I september är det kursstarter! Intresserad av att utveckla ditt måleri? I höst kommer jag leda konstkurser, både nybörjare och fortsättningskurser. Än finns det några platser kvar till nybörjarkursen. Fortsättningskursen är fullbokad men det går bra att anmäla sig till reservplats.

Målsättning med kursen:

Min förhoppning är att ni alla ska hitta och utveckla er personliga stil. Självklart lär jag gärna ut min målningsteknik, men primärt är att ni ska få självförtroende i ert eget måleri och väcka er kreativa sida till liv, så att ni även efter dessa tillfällen fortsätter att måla! Varmt välkomna!

Beskrivning av kursen:

Med ett foto som utgångspunkt målar du din tavla. För att inte låsa sig vid motivet vänder vi upp och ner på fotot och duken emellanåt. Vi arbetar med att fånga ljuset och skuggorna för att skapa djup i motivet.

Ni väljer era egna motiv antingen genom egna bilder eller från någon av alla foton som jag har i min bildbank. Det är fritt att måla vad ni vill men själv är mitt favorit motiv växter/blommor som jag förstorar upp. Ni bestämmer själva hur många tavlor ni vill måla.

Det finns både bordsstafflin och golvstafflin så det räcker till alla.

Varmt välkommen!

2 reaktion på “Konstkurser i höst!

    • Hej Christina, så roligt att du är laddad inför kursstarten! Jag kommer skicka ut en materiallista någon vecka före kursstarten. Men färger och dukar tar ni själva med er. Antingen väljer du oljefärg eller akryl. Akryl torkar väldigt fort och är lite mer svårarbetad om man vill jobba med färgerna. Jag rekommenderar 50 cm x 50 cm på mått till duk. Jag håller tummarna för att vi blir några fler på onsdagskursen. Som det ser ut just nu är det för få bokade. I sådana fall hoppas jag du kan komma på tisdagarna istället. Allt gott! Linda

Kommentera