Trädgårdsresa till Enköping med mig som guide!

Äntligen börjar sensommarblomningen i trädgården! Kanske har du rabatter fyllda av prunkande höstanemoner, bolltistlar och prydnadsgräs? Eller har du rabatter som blommat över för länge sedan? Oavsett så kan man alltid behöva hämta ny inspiration! Själv åker jag helst till Enköpings parker, om och om igen. För det vet vi att trädgårdar är förgängliga och förändras ständigt. Vissa växter tackar för sig medans andra tar för sig med härlig växtkraft. Söndagen den 4 september planerar jag tillsammans med Karina på Trädgårdsrummet i Bromma en trädgårdsresa till Enköping och än finns några platser kvar! Läs gärna igenom nedan och hör av dig till antingen mig (via kontakt i menyn ovan) eller till Karina på Trädgårdsrummet om du vill hänga med oss!

 

Trädgårdsresa till Enköpings parker med buss 

 • Sön den 4 sept 2016
 • kl 08:00-ca 17.00
 • Pris 950 kr/person inklusive moms
 • Ciceron: Linda Schilén, Trädgårdsmästare & konstnär, Uterummet
 • Buss från Trädgårdsrummet, Nyängsvägen 83, Bromma

Följ med på en trevlig heldagsutflykt med buss till Enköpings trädgårdsparker, som innehåller några av Sveriges vackraste parker! Sensommaren är en fantastisk tid för ett besök för att uppleva sprakande höstblommande perenner, prydnadsbuskar och träd och stora ruggar av olika prydnadsgräs som vajar för vinden. I staden finns över 20 parker, kanske mest känd är Drömparken, den stora perennparken skapad av den holländske trädgårdsdesignern Piet Oudolf.

Linda kommer både att berätta och visa på härliga växtkompositioner, sortnamn på växter samt guida i parkerna. Vi åker gemensam buss med avfärd från Trädgårdsrummet. Bussen kommer att avgå precis utanför butiken och det är bara att hoppa in och njuta av färden till Enköping.

Pris 950 kr/person inklusive moms.

I priset ingår:

 • Bussresa
 • Lunch, förmiddags- och eftermiddagskaffe
 • Guidad tur av Linda Schilén. Minimiantalet är 15 deltagare (max 20).

Medtages: Bekväma skor och kläder efter väder.

Anmäl dig senast 16 augusti till Karina Bergstrand 072-200 21 20 eller per mail till info@tradgardsrummet.se (ange namn, telefonnr och adress). Efter anmälan får du en bekräftelse på mail. Faktura skickas när det är tillräckligt många anmälda till resan. Anmälan är bindande om du inte avanmäler dig minst 1 vecka innan resan. Du får förstås gärna skicka någon annan om du får förhinder.

Varmt välkommen!

IMG_2035

2 reaktion på “Trädgårdsresa till Enköping med mig som guide!

  • Hej Isa,
   Det hade varit så roligt om du blivit med till Enköping men som sagt lite för långt bort :) Tack så glad jag blir att höra du tycker jag gör bra ifrån mig i TV och att du gillade mina tips. Hoppas allt är bra med dig och att du haft en härlig sommar!
   /kram linda

Kommentera