Älskade mamma!

IMG_5683

Mamma, idag är din dag. Jag tänker på allt vi tillsammans gjort genom åren, ja genom hela livet. Vi delar så mycket, både intressen, djur och hus! Vad livet skulle vara tomt utan dig, utan dina kloka ord men även dina tokiga ord. Många skratt som fått oss att kikna men även allvarligare stunder då vi varit tacksamma att vi haft varandra.

LS008

Vi pratar ofta, mycket och länge. Bollar idéer, ger varandra så mycket inspiration att vi inte vet vart vi ska börja när det är dags att sätta dem i verk! Även om du alltid har en stående plan; ”Först gör vi det här, sedan det där och så tar vi det andra sen”?!?

LS007

Finaste mamma!

IMG_0790Och du, du har alltid ett finger med, i det mesta jag gör ;)

Fotona på oss är tagna av fotograf Anders Kronergård

En reaktion på “Älskade mamma!

  1. Men, tack för alla fina ord jag blir så glad ❤️❤️❤️
    Ja, du och jag har verkligen haft mycket roligt ihop och det ska vi fortsätta med länge, länge❣
    Kram från
    Mamma

Kommentera