En skiss…

IMG_7555

Nu har jag förberett mig inför morgondagens konstkurs på Astra Zeneca. Temat, måla droppar”. En enkel skiss av kål som jag sedan överröste med droppar.IMG_7556

3 reaktion på “En skiss…

    • Nämen Jessica, tack! Så väldigt glad jag blir att höra du tycker den är så fin att du till o med vill ha målningen :) Jag tror jag måste måla fler grönsakstavlor och speciellt av kål och kanske till och med ha en utställning. Dessa skissliknande målningar i akryl är en helt annan stil än vad jag brukar måla. Så det var riktigt kul att höra du tyckte om den. Du får gärna köpa men låt mig göra några fler först så har du några att välja mellan :) Stor kram!!!

  1. Så fiiiiiiin den blev, tycker faktiskt att du kan stanna vid skissen,
    målar du mer kan den bli överarbetat.
    Dropparna har du fått magiska!

Kommentera