Boken..

Ljus

Att skriva en bok är ingen dans på rosor! Så många beslut som ska tas, bilder som ska läggas till eller kanske tas bort, text och stycken som blir för korta eller för långa, bildmöten avlöser textmöten och eget ”hemmagrubbleri”.

Bokomslag

Nu på fredag ska boken vara klar, då överlämnar vi innehållet till förlaget, hjälp! Jag har så svårt att sätta ett stopp, att bestämma mig för att nu är den färdig, punkt! Det är precis samma sak när jag målar. För visst kan väl målningen alltid bli liiite bättre?!? Och vips har jag istället pillat sönder tavlan…. Nåväl på fredag då j-klar, men först ska jag bara…;)

6 reaktion på “Boken..

  1. ”Det gör ont när knoppar brister” (kunde inte låta bli), men mer passande citat får man leta efter. ; ) Ska bli så kul och spännande att få se resultatet!
    Glöm inte att hedra och fira dig själv. Hurra för Linda vad hon är bra! : )

    • Hahah du är då en stor poet Anette :)Tack också för att du påminner mig om att fira!!! Glömmer det när man är mitt i dead-lines!!! Vi ses på Överjärva snart! KRAM!!!

Kommentera