GOTT NYTT ÅR!!!

1

Den sista dagen på 2015. Jag är så tacksam för allt jag fått varit med om, alla möten med människor, alla resor, alla spännande projekt jag rott iland men framför allt att jag och familjen är friska! Nu ser jag fram emot 2016 och allt vad det året kommer innehålla. Något jag är riktigt förväntansfull över är mitt kommande boksläpp. Vi ses i det nya året!. Amaryllisvit3

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA KÄRA LÄSARE OCH EN STOR KRAM! Linda

2 reaktion på “GOTT NYTT ÅR!!!

  1. Linda, du tillhör den skara människor som sprider glädje och harmoni omkring dig. Jag är dålig på att ge respons, men du ska veta att du är en förebild för mig. Jag önskar dig all lycka med allt du företar dig och att du ska få vara så kraftfull och vid så god hälsa så att du även nästa år ska orka. Ser nu fram emot boken!
    Kram en Inger

Kommentera