Hem & Villa, Bostadsrättsmässa i helgen

IMG_4236

Igår öppnade Hem & Villamässan i Stockholm och jag var inbjuden som gäst till pressfrukosten.IMG_4247

På scen med en publik av journalister berättade jag varför man bör anlägga en trädgård när man blivit tomtägare, vilket också är mitt föreläsningsämne under helgen. Extra fin kände jag mig i klänningen Thora från Bric a Brac!IMG_4316

Här på inspirationsscenen håller jag mina föredrag ”Från tomt till trädgård” fredag och lördag.IMG_4290

Moderator är härliga Doreen Månsson!IMG_4265

IMG_4300

Vad vore en villamässa utan ett riktigt hus!?! Hjältevadshus har byggt ett helt hem på bara 3 dagar, 148 kvm!

IMG_4277

Mässans projektledare Göran Ekberg invigde huset genom att klippa bandet. Fantastiskt härlig känsla i huset. Just det här huset liksom tomten på Ekerö där det ska placeras är till salu. Lägg ett bud på mässan?!IMG_4305

Fjädrar av olika slag verkar vara en hösttrend!IMG_4301

Även botaniska tryck var något som var återkommande inslag!

IMG_4280

Planschen kommer från Mio.IMG_4313

Konstigdesigns pelargoninsynsskydd bara måste jag ha till ateljén på Överjärva!

Välkommen att besöka mässan! Imorgon lördag pratar jag på Inspirationsscenen kl 14.00.

 

2 reaktion på “Hem & Villa, Bostadsrättsmässa i helgen

  1. Åhh så snyggt med pelargonsinsynsskyddet och så synd att man bor så långt ifrån mässan!
    Vackra botaniska tryck också och tack för tipset om Mio!
    Lycka till på mässan !
    Kram/Isa

    • Ja visst är pelargon-insynsskydden fina och de blev så bra med dem i ateljén :) Mässan var riktigt lyckad, jag drog en stor publik, närmare 150 personer som lyssnade. Trädgård är verkligen hett!! Hoppas du haft en fin helg :) Kram kram

Kommentera