Hem, Villa & Bostadsrätt 8 – 11 oktober

Jag föreläser på fredagen och lördagen.

Jag föreläser på fredagen och lördagen i Stockholm.

Den 8 – 11 oktober är det dags för Hem, Villa & Bostadsrätt i Stockholm och jag finns på plats som föreläsare på fredagen och lördagen. Ämnet ”Från tomt till trädgård” handlar om vad som bör prioriteras när man anlägger en trädgård.

Jag delar scenen med flera duktiga tv-profiler.

Jag delar scenen med flera duktiga tv-profiler.

Bland annat kommer jag prata om två typiska tomtägare, den ena drabbas av baklås och saknar helt idéer till sin nya tomt medan den andra har alldeles för många idéer och blir istället trädgårdsstressad! Vem tillhör du? Under min föreläsning ger jag smarta råd om hur man trots detta kan gå vidare och nå sitt mål om en prunkande vacker trädgård!

Foto: Cecilia Nordstrand

Foto: Cecilia Nordstrand

Föreläsningstider:

Fredag 9/10, kl.12.30

Lördag 10/10, kl. 14.00

Välkommen!

 

Kommentera