Kronor på verket!

IMG_3922

Hösten är klematisen Summer Snows bästa tid! Den växer som om den hade ett rotsystem som räckte ända till Kina! Som jag gillar den här sortens växter, de som tar för sig och bestämmer själva. För mig finns väldigt få ogräsväxter utan jag gläds åt det som har växtkraft. Kanske för jag ser mig själv i dessa blommor… Vilt, spretigt, yvigt, och mycket det är vad som återfinns i min trädgård och det är också sådan som jag är.IMG_3937

Summer Snow kräver riktiga växtstöd av regelvirke eller svetsat material. I min trädgård har den under årens lopp lyckats ha sönder 4 st portaler! Det är således inte mycket som klarar av dess tyngd. Numera har jag kraftiga armeringsjärn som hålls ihop av upp och ned vända krukor. Dessa blir till roliga blickfång när de liksom svävar mitt i grönskan.

Hej hej!

 

Kommentera