Händelserik vecka!

Jag hade tänkt mig en lugn höst… Men den här veckan som gått har varit allt annat än lugn. Först ut var en ny bekantskap, med islandshästen Smulan. Jag och min dotter har börjat rida tillsammans och det är en sådan glädje! Hon sköter en liten brun ponny och jag denna skimmel.Smulan

På tisdagen var det start på konstkursen! Som jag längtat efter att få träffa alla nya och gamla deltagare. Den här terminen träffas vi 6 gånger och det ska bli så spännande att följa alla.

IMG_5868

Tidigt onsdag morgon tog jag ett flyg ner till Malmö för att vara med på filminspelning. Som jag trivs i dessa sammanhang!

Bygglov

Knappt jag hann landa igen på torsdagen förrän jag stod och förelästa om ”Härligare höst” för Lidingö Trädgårdssällskap. Det var fullsatt i lokalen och jag blev så fint mottagen.

Odlarna

På fredagen hade jag besök i min trädgård av trevliga Olof och Anna som producerar odlingspodcasten Odlarna. Intervjun kommer läggas ut om ett par veckor!

I veckan fick jag även ett positivt och spännande besked om ett kommande, än så länge hemligt projekt till våren, återkommer så snart jag kan om detta.

växthuset

Veckans stora härliga final var gårdagens överraskningsfest för min kära väninna Marie som fyllt år! Hon trodde vi skulle äta en lugn parmiddag men i själva verket hade jag tillsammans med våra vänner  ordnat en kräftskiva i alla hemlighet. Som hon blev förvånad!!!

Hem o villa göteborg

Nu förbereder jag mig för helgens Hem och Villa mässa i Göteborg där jag ska föreläsa både fredagen och lördagen.

 

 

 

 

Kommentera