Talldungens gårdshotell, en klass för sig!

IMG_2561

Vad är det som gör att en hotellvistelse blir oförglömlig? Har ni också funderat på det? Efter den här sommaren då jag turistat både i Grekland, Italien och på Österlen vet jag precis vad det är: Bemötandet av personalen. Egentligen har jag väl vetat det hela tiden, speciellt efter 16 år som flygvärdinna med åtskilliga hotellnätter i bagaget. Men efter min trädgårdsresa med hund blev det så tydligt. På en del ställen (läs Margaretetorps Gästgiveri) blev jag behandlad som om jag hade pesten (läs Ester) med mig. Även om jag gjort en ordentlig research på hotell som accepterar hund så var det något helt annat i verkligheten! Men inte på Talldungens Gårdshotell. Ett mer fantastiskt personligt och generöst bemötande har jag sällan varit med om!IMG_2769

Redan när vi svängde in på uppfarten hälsade ägaren av gårdshotellet oss välkomna från balkongen och kom för att hjälpa oss med bagaget. Men allra först kliade han Ester under hakan. Som jag smälte när vi och framförallt Ester fick ett helt annat bemötande än på föregående hotell! Vi blev tilldelade ett rum med hänförande utsikt över Brösarps backar.IMG_2554

IMG_2550

Inredningen har de själva stått för, en härlig personlig touch. Här kände vi oss omedelbart som hemma! IMG_2581

Morgonen därefter ställde vi klockan på ringning tidigt för att ta del av ljuset och dimman som bäddade in naturen i ett guldskimmer.IMG_2683

Alldeles utanför Talldungengs Gårdshotell fanns en stig som slingrade sig fram genom ett helt makalöst vackert landskap med daggbeströdda blomster.IMG_2638

IMG_2646

IMG_2661

IMG_2749

Väl tillbaks på hotellet stod frukostbuffén uppdukad. Så himla smakfullt!IMG_2748

Överallt fanns vackra föremål och blommor att vila blicken på.

IMG_2755

IMG_2759

Jag kan varmt rekommendera ett besök till Talldungens Gårdshotell! Stort tack för en oförglömlig hotellvistelse med ett fantastiskt fint bemötande.

Kommentera