Konstkurser start 12/4 2016

lindas ateljeJag får ofta frågor om jag håller konstkurser i min ateljé och efter vårens succé med kurs är det nu dags med ytterligare 1 kurs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

  • Kursen hålls i växthuset på Överjäva Gård, Solna.
  • 6 tillfällen på tisdagar
  • Tid: 18.00 – 20.15
  • Kursstart 12/4
  • Kursavgift 1205:-
  • Lediga platser 3 st
  • Anmälan görs här

lindas atelje

Under kursen kommer jag gå igenom färglära och komposition, teknik för att skissa upp motivet, blandning av färger samt visa på hur jag jobbar med skuggningar. Inga förkunskaper behövs, alla kan måla oavsett nivå bara man är nyfiken ;) lindas ateljeDu kan måla i både olja (vattenbaserad) eller akryl. Erfarenhet från tidigare konstkurser är att vattenbaserad oljefärg är att föredra. Färger, penslar och duk tar ni själva med. En detaljerad materiallista skickas ut i samband med anmälan. Första kurstillfället arbetar vi med att välja motiv samt att skissa upp detta. De resterande tillfällena bygger vi upp målningen genom att måla olika lager av färg. lindas ateljeFörutom kursledare åt Studieförbundet Vuxenskolan har jag även varit kursledare till olika åt Astra Zenecas personalklubb, som alla varit mycket populära. Deltagarna har skapat så mycket vackert. Gå gärna in och titta på tidigare blogginlägg som finns här: ”Avslutning på konstkursen”  ”Konstkurs” ” Konstkurs”  

lindas atelje

Jag kan garantera att det blir lärorikt samtidigt som ni målar i en inspirerande miljö i det härliga växthuset under vinstockens bladverk. Släpp loss din kreativa sida!  Varmt välkomna!

Kommentera