Bygglov

4

Avsnitts info

Igår sändes Bygglovs 8:e avsnitt och i just detta var jag med.3

Jag representerar Blomsterlandet som sponsrat med växter till hela säsongens program. Till familjen i Hässleholm levererade vi härliga medelhavsväxter.bild

Jag delar med mig av mina bästa tips för att lyckas med sina medelhavsväxter. Tex att de vill stå vindskyddat och varmt och övervintra runt 8 plusgrader. Av de 10 minuter som spelades in visades endast 1 minut och 30 sek…  1

Helt fantastiska medelhavsväxter som fikon, citrusträd, lavendel och vinstock! Önskar det var mig Bygglov besökte ;)

2 reaktion på “Bygglov

    • Ja jag förstår om du blev förvånad! Har ju inte förvarnat här på bloggen ;) Jag kommer även göra ett kort inhopp det sista avsnittet. Visst fick familjen ett härligt orangeri med ännu härligare växter!!! Tror jag kanske ska söka till nästa säsong ;) Stor kram till dig!

Kommentera