Ursviksdagen 11 maj

Nu på söndag är det återigen dags för den årliga Ursviksdagen och jag finns på plats för 5:e året i rad!  bannerUD_större

Ursviksdagen är verkligen en folkfest och det är många glada möten med invånare i den nya stadsdelen!Ursviksnytt

Ursviksnytt i pdf finns här: Ursviksdagen

IMG_0127

Precis som tidigare år finns min planteringsskola för barn på plats. Där kommer min trädgårdsmästare kollega Evelina Nyyssönen finnas för att hjälpa alla barn med att göra tidningskrukor och så frön däri.  IMG_8580

Själv kommer jag vara i rådgivningstältet där jag även kommer ha växtförsäljning. Just i år blir extra roligt eftersom det kommer lottas ut pallkragar för att odlas i på en obebyggd tomt. Jag kommer således att ha ett stort utbud av ätbart som örter både traditionella som timjan, oregano och rosmarin men även lite annorlunda som rödbladig basilika, ananasalvia och apelsinmynta. Välkomna till Ursviksdagen nu på söndag mellan kl 11.00 – 14.00.

Kommentera