Grönsakstårtan, gör så här:

Tårtan som står på bordet i min balkong har varit ett omtyckt motiv att fota!IMG_8077

Så här gjorde jag den:

IMG_8032

Allt material samlat och det viktigaste av allt kaffet! Tårtan har jag dekorerat med Savoy kål, sparris, vitlök, svarta oliver och rosmarin. Först skar jag till två stycken blötlagda oasis block.IMG_8033

Med hjälp av gröna ståltråd fäste jag savoy kålen på oasisen. Bra grönsak att jobba med, har formbara blad och en fin struktur! Appropå strukturen perfekt att använda för att trycka ut mönster till keramikfat!IMG_8036

Även vitlöksklyftorna fäste jag med ståltråd. Först provade jag att fästa hela vitlökar men det såg alldeles för klumpigt ut så jag nöjde mig med bara klyftorna.IMG_8038

På samma sätt fäste jag sparrisen och som rosen på tårtan, kronärtskockan.

IMG_8056

Fin att ha på tex ett buffébord. Jag lovar den blir en riktig snackis!

Kommentera