Omnämnd i hälsoblogg

Hälsa och trädgård hänger ihop! linda

Av min trädgård blir jag gladare, friskare, starkare och faktisk mer harmonisk. Samtidigt så får jag motion och frisk luft. Något för alla sinnen!

Fotot ovan taget av cicci.nu

LS001

Skogen har samma påverkan och jag har en alldeles speciell ek som jag besöker då och då. Den gör mig lugn och tankfull. Jag glömmer tid och rum när jag är där. Precis så är det när jag har en spade eller kratta i handen, mina tankar leker. Trädgårdsarbete och hälsa är den perfekta kombon!

Fotot ovan taget av Kronoborg bild.

cropped-dsc_40551

I går var jag omnämnd i Vårdcentralen Centrum Uppsalas hälsoblogg i ämnet ”Naturens läkande kraft”. Bloggen innehåller mycket intressant läsning titta gärna in!

Fotot ovan lånad från hälsobloggen.

Vårdcentralen Centrum Uppsalas hälsoblogg

Kommentera