Reklamfotografering för Blomsterlandet

Kommer du ihåg att jag i januari gjorde jag ett blogginlägg om reklamfotografering på Sofiero?IMG_7127

I en månad framöver kommer nu annonserna synas i de flesta månadstidningarna.IMG_7933

Reklam för Blomsterlandet

Jag är själv väldigt nöjd med känslan bilden förmedlar och stolt över att stå mitt bland Blomsterlandets alla fantastiskt fina växter, krukor, damejeanner och möbler.

BL_0244

BL_0369

På rad, sticklingar av pelargon och en gammal skolplansch.

BL_0387

Visst blir man sugen på att plocka in kvistar för drivning. Ranunklar en av den sötaste vårblommorna.BL_0393

Glasflaskan utan botten finns i två olika storlekar och är tänkt att användas som små drivhusflaskor. Själv tänker jag använda dem på ett helt annat sätt. Kommer du till Nordiska trädgårdar titta in i min visningsbalkong så förstår du!

Här finns mitt tidigare inlägg om fotograferingen!

2 reaktion på “Reklamfotografering för Blomsterlandet

  1. Åh vilka fina bilder och vacker reklam för Blomsterlandet! Jag har alltid gillat att handla där. De har så mycket fina krukor, dekorationer till blomarrangemang utöver växter och blommor som jag är förtjust i. Nu när de väljer att ha dig som ”dragplåster” i deras annonskampanj, blir det ännu roligare att handla där! :)

    • Ja Blomsterlandet har verkligen mycket fint och det är roligt att få vara delaktig! Ska hälsa dem från dig :)

Kommentera