Nytt iPad magasin från Blomsterlandet…

OVÄNTAT INSPIRERANDE

Äntligen är Blomsterlandets nylanserade digitala trädgårdmagasin här! Årets katalog är oväntat inspirerande och mycket mer än en ”vanlig” sortimentskatalog. Fylld av spännande reportage, vackra bilder och intressant fakta om växtriket kommer den tilltala även de mindre trädgårdsbitna :).  iPad magasinet finns att ladda ner till din iPad på App Store.

ipad_large

VÄCKER TRÄDGÅRDSLUSTEN

Den härliga känsla som magasinet förmedlar smittar av sig och inspirerar, jag vill ut och sätta igång årets trädgårdsprojekt NU! För mig är kreativiteten som ett frö, ett frö som gror till nya idéer och projekt. Inspirationen fungerar som näring till kreativiteten. Blomsterlandets katalog både väcker min trädgårdslust och matar mitt sinne.

bild_3_blomsterlandet_ipad_

Trevlig läsning!

2 reaktion på “Nytt iPad magasin från Blomsterlandet…

Kommentera