Trädgårdsdrömmar på årets Rum och Trädgårdsmässa…

Äntligen har nedräkningen till årets Rum & Trädgårdsmässa den 7-10 mars i Kista startat, 52 dagar kvar!

drömmar

Drömmar…

Det vilar ett tungt snötäcke över min trädgård och våren känns avlägsen men mina drömmar håller trädgårdssinnet vid liv! För jag vet, att djupt där under finns både pion, löjtnantshjärta och stjärnflocka! Just drömmar är också temat för årets Rum & Trädgårdsmässa. Själv bär jag på många, en del förverkligande andra inte (ännu). Men så här mitt i vintern och med minus 6 grader utomhus är just drömmen om våren och sommarens blommor så betydelsefull för mig!

DSCF2061

Officiell bloggare

Rum & Trädgårdsmässan har bjudit in mig att vara en av deras officiella bloggare och fram tills mässan drar igång har jag tänkt dela med mig av mina trädgårdsdrömmar, sådana jag uppfyllt, kommer uppfylla eller dem som jag bara låter stanna vid att vara just drömmar. Under mässdagarna kommer jag vara delaktig både som föreläsare, utställare och rapportera direkt därifrån via min blogg! Här kommer du få ta del av nyheter, trender och inspireras av vårens växtkraft. Så oavsett om du besöker mässan eller inte välkommen att följa min blogg. Och du, dela gärna med dig av dina trädgårdsdrömmar!

Titta tillbaks imorgon då jag presenterar min första dröm…

Kanske gillar du:

Kista 2013  3  IMG_0413

 

Kommentera