TRÄDGÅRD!

scan0012

I årets Trädgårdskatalog från Blomsterlandet inspirerar jag till odling på liten yta!

scan0013

Det kanske verkar som en utmaning att få ”stor växtkraft” på liten yta men kan man bara knepen så inser man snart att det snarare kan vara en fördel. Du har dina växter nära och kan känna dofter och skörda sallad samtidigt som du sitter vid bordet och äter. En trappa blir som en blomstrande scen där växterna kan bytas ut och på så vis ändras trappans utseende och känsla efter säsongen.

scan0015

Att odla på höjden är som alltid effektivt om man har en liten yta. Och att odla kryddorna i krukor placerade på varandra blir både dekorativt och praktiskt! Eller varför inte skippa krukan och odla direkt i påsen, som tomatplantan på bilden.

scan0017

I din närmaste Blomsterlandetbutik finner du katalogen som även är fylld med många andra läsvärda och trevliga reportage. Dessutom är den såklart fylld med massa information om växter! Ladda ner och läs den här.

På besök i Skärgårdsradions studio

IMG_4231

I morse gästade jag och Göran Ekberg från Stockholmsmässan Skärgårdsradion för att prata Nordiska Trädgårdar. Bland annat berättade vi att man på mässan kommer kunna besöka Blomlabbet (en jordnära work-shop), se årets pelargon, inspireras av visningsbalkonger, trädgårdar och möta trädgårdsbranschens experter! Varmt välkomna till Nordiska Trädgårdar 6-9 april!IMG_4233

Jag fick även möjlighet att nämna min nya bok ”Genvägar till köksträdgården” som släpptes i dagarna. Skickar ett stort tack till Skärgårdsradion och Nordiska Trädgårdar!

Allers trädgård julspecial

omslag-allers-tradgard-jul-2016

Bild: Allers trädgård

Nu är tidningen Allers Trädgårds julspecial ute i butikerna! Jag är extra glad över att både få vara med på omslaget, det fina reportaget från växthuset och att min bok lottas ut! Skynda och köp tidningen!!!cid_e208eb7a-e4cd-4b48-9b7f-6c7a658b7074lan

I tidningen finns flera sidor där jag inspirerar till att göra egna naturliga julgransdekorationer!

Omslag27jan

Tidningen lottar även ut flera ex av boken!

Nyhetsmorgon i april och maj

Det har verkligen varit ett par händelserika månader med föreläsningar, mässor, intervjuer, boksläpp, work-shops och nu senast mina besök i Nyhetsmorgon. Har ni missat inslagen så finns de här :)

Nyhetsmorgon 18 april 2016 klicka på länken eller bilden för att se inslaget

18 april

Nyhetsmorgon 2 maj 2016 klicka på länken eller bilden för att se inslaget

2 maj 2016

Nyhetsmorgon 18 maj 2016 klicka på länken eller bilden för att se inslaget

19 maj 2016

Tack till TV4 för härliga besök, Blomsterlandet för alla vackra blommor, krukor och vaser. Tack Bric-a-Brac och Fröken Söt för snygga kläder!!!

Pressfrukost på Slettvoll

IMG_7818

Igår var jag inbjuden som gästföreläsare när Slettvoll lanserade sin ursnygga nya möbelserie Como.IMG_7817

Riktigt snygga möbler att inreda sin altan med. Handgjorda i naturliga material. Till vårt sommarställe i skärgården skulle dessa stilrena stolar, Julian passa perfekt!IMG_7813

Inbjudna var journalister, inredare, bloggare och stylister. Stort tack för till Slettvoll Regeringsgatan och PR-byrån Studio St:Paul för en mycket lyckad pressfrukost!